Collega's > Franka

TANTRAMASSAGE

door Franka

Mijn naam is Franka. Creatief en verbeeldingsrijk, beschouw ik de Tantra massage als een prachtig ritueel van verbondenheid, maar ook als een liefdevol spel. Een ritueel dat om aandacht en sensualiteit draait - en een spel waarbij je zintuigen en seksuele energie worden geprikkeld. Ik creëer een ruimte waar diepe emotionele ervaringen mogelijk zijn, en je volledig bewust kunt raken van je lichaam. Er schuilt zo veel wijsheid in ons lichaam, maar soms vergeten we te luisteren..

Als jonge en levenslustige vrouw ben ik me altijd bewust geweest van de subtiele energieën die ons allen omringen. Soms voelde ik meer dan ik kon begrijpen. In de massages die ik aanbied, wil ik je uitnodigen gewoon te voelen. Er is ruimte om alles gewoon te laten zijn. Zonder oordeel of kritiek. Misschien lossen zich spanningen en blokkades op, zodat je energie weer vrij kan stromen. Of misschien (her)ontdek je delen van je eigen sensualiteit die lang verstopt leken. 

Mijn opleiding heb ik genoten bij Ulrike Liehm van het Yindo Instituut, die me onderwees in principes van Yin & Yang, oude Indiase tradities, klassieke massage, reflexologie & Hawaiiaanse massage. Daarna heb ik jarenlange ervaring opgedaan in het inspirerende Kashima, in Berlijn.

Ik zal je met toewijding Berühren, zoals men in het Duits zo mooi zegt. De massage zal je energie geven of juist ontspannen; maar in ieder geval dichter brengen bij jezelf.

Tantra massage

Elke massage start met een kennismakingsgesprek, waar ruimte is om eventuele gevoeligheden of voorkeuren kenbaar te maken. We kunnen onder het genot van een kopje thee alles bespreken wat voor jou nodig is om je helemaal te kunnen ontspannen. Daarna kun je je omkleden en een sari/lunghi aandoen. In het daarop volgende welkomstritueel weef ik een web van veiligheid, verbinding en aandacht. 

De massage, die ik op de mat geef, is een ervaring waarbij je hele lichaam wordt aangeraakt, gestreeld en gemasseerd; tevens draagt het alle energieën in zich: zowel zacht en teder (Yin) als dynamisch en krachtig (Yang). 

Energetisch spelen we samen dit sensuele spel, maar in de massage ben ik de gever, jij de ontvanger. Naast dat de massage al je zintuigen aanspreekt, is het namelijk een oefening in vertrouwen en overgave. 

Afhankelijk van de seksuele energie | levensenergie die gedurende de sessie opgewekt wordt, kan een yoni/lingam massage een passend onderdeel zijn van het ritueel. Hierbij is het echter van belang enige vorm van doelmatigheid (zoals een orgasme) los te laten; laat alles - gevoelens, emoties, gedachten - welkom zijn.

Tantra biedt je de mogelijkheid je seksuele levensenergie, de harmonie van Yin & Yang vrij te integreren in je leven. En in mijn holistische massage is je hele lichaam waardig tot aanbidding. 

Tantra Flow [Ervaring vereist]

Wat betekent tantra voor jou? Incorporeer je de filosofie van tantra al in je leven of heb je die intentie? Dan is de Tantra Flow misschien wat voor jou. Het gaat hierbij om in contact te raken met je levenskracht, je seksuele energie; het vinden van de balans tussen yin & yang, mannelijk en vrouwelijk.

Tantra is een fascinerend reis die je altijd kunt blijven verdiepen en verrijken. Waar de klassieke tantramassage gaat over openheid en leren ontvangen, is er in de Flow sprake van een interactieve wisselwerking waarbij je gelegenheid krijgt mij ook te masseren. Je leert te geven met aandacht; met fijngevoeligheid en zachtheid eer je het vrouwelijke in jezelf en een Ander.

De sessie heeft de setting van een workshop, waarbij je spelenderwijs kunt leren wat tantra voor jou kan betekenen:

 • Je lichaam voelen; gegrond in je lichaam zijn
 • Het opbouwen van contact met een Ander
 • Verschillende vormen van massage en aanraking
 • Intuïtief leren geven, zonder doelmatigheid
 • In contact blijven met jezelf
 • Verlangens accepteren & omarmen

LET OP: Een Tantra Flow is alleen te boeken als je al eens eerder een massage bij mij hebt geboekt. Het opbouwen van een vertrouwensband is essentieel voor een fijne Flow samen.

De Tantra Flow sessie duurt minimaal 2,5 uur omdat we dan meer de diepte in kunnen gaan. 

Praktisch

 • De tantramassage die ik geef is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Een tantramassage duurt minimaal 2 uur en een Tantra flow minimaal 2,5 uur. Dit is inclusief het kennismakingsgesprek en welkomstritueel.
 • De massage vindt plaats op de massagemat.
 • Een sessie is mogelijk op:
  Donderdag: 10.00 - 22.00
  Vrijdag: vanaf 18.30
  Weekenden: 10.00 - 22.00

Tarieven

Tantra massage 2 uur

Per 15 minuten langer + €25
+ Prostaatmassage + €20 

€220

Tantra Flow 2,5 uur

Per 15 minuten langer + €30

€320

Een afspraak maken kan via onderstaand formulier:

Afspraak maken

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op via dit formulier:

Reviews

Al heel snel na binnenkomst wordt duidelijk dat ik de volgende twee en half uur ga doorbrengen met een allerhartelijkste en innemende jonge vrouw, Franka genaamd. Zij is iemand bij wie je je meteen oprecht welkom en op je gemak voelt. Nadat ik bij de entree mijn schoenenpaar heb achtergelaten, begeleidt Franka me verder naar haar sfeervol ingerichte massageruimte. Na het gesprekje ter kennismaking, kleed ik mij om in het keurige en ruime toilet om daaropvolgend nog slechts gehuld in een lunghi samen met haar staande de sessie te openen met een verbindend ritueel. Na dit veelbelovende intro begeven we ons naar het hemelbed waarop de uiteindelijke massage gestalte zal krijgen. Ondanks dat dit pas mijn allereerste tantrische ontmoeting is met Franka, is ons samenzijn intens en heeft diepgang. Wat een enorm genot en hoe vanzelfsprekend al vanaf de eerste minuut om me door haar zachte handen en naakte lichaam zo liefdevol te mogen laten meevoeren in momenten van puur geluk. Hele mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens zo'n behoefte aan heeft, natuurlijk zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook dat ik me door haar toedoen hierin zo kwetsbaar durf open te stellen.

Lieve Franka, je hebt me met toewijding Berührt, het was een prachtervaring om nooit te vergeten. Nogmaals een dankjewel hiervoor en heel graag tot een volgende keer. Want ook al is Leiden voor mij allesbehalve naast de deur, een bezoekje aan jou maakt dat allemaal meer dan de moeite waard!

- Peter -

Onze huiden zijn als yin & yang. Ik heb nu mogen ervaren hoe connectie ook kan zijn. Dat vond ik echt mooi. Dank daarvoor.

- Richard -


Vandaag leef ik weer met open armen, fluitend en spelend met mijn uitdagingen. Gisteren mocht ik voor een tantramassage bij je komen. Ik voelde me een beetje nerveus, eerste keer, nieuw gezicht ondanks mijn ervaring met tantra. De sessie voelde sereen en sensueel. Het serene verbindingsritueel na de kennismaking zorgde ervoor dat ik in overgave kwam en hiep me aan het eind om weer te landen. Ertussen ligt een magische reis: open, eerlijk, sensueel en in fijne verbinding. Je massage van mijn hoofd, handen en voeten in combinatie met de mooie muziek gaven ruimte aan mijn emoties. Wat een cadeau hoe je daar mee omging. Vandaag is er nog steeds het bijzondere gevoel dat ik er helemaal mag zijn. Dank je wel daarvoor en tot binnenkort.

- Patrick -
Er kwam een Engel op mijn pad vol pure liefde, en aandacht. Een heel bijzonder mens, intelligent, speels, grappig en zacht. Een vrouw met prachtige ogen, fijne handen een mooie huid maar bovenal de uitstraling van een Engel. Dank Franka voor wat je mij hebt gegeven.

- Andre -


Dankjewel voor de liefdevolle massage van gisteren. Ik voel me echt geraakt erdoor. Zo liefdevol en vanuit je hart gegeven.

- Jef -


Bedankt voor de rustgevende, warme, energieke en heilzame tantra massage. Het waren golven van energie, soms subtiel en soms heel krachtig.

- Maarten -

The body is the womb of the soul. A begging bowl for spirit.

- Gabrielle Roth -