Collega's > Franka

TANTRAMASSAGE

door Franka

Mijn naam is Franka. Creatief en verbeeldingsrijk, beschouw ik de Tantra massage als een prachtig ritueel van verbondenheid, maar ook als een liefdevol spel. Een ritueel dat om aandacht en sensualiteit draait - en een spel waarbij je zintuigen en seksuele energie worden geprikkeld. Ik creëer een ruimte waar diepe emotionele ervaringen mogelijk zijn, en je volledig bewust kunt raken van je lichaam. Er schuilt zo veel wijsheid in ons lichaam, maar soms vergeten we te luisteren..

Als jonge en levenslustige vrouw ben ik me altijd bewust geweest van de subtiele energieën die ons allen omringen. Soms voelde ik meer dan ik kon begrijpen. In de massages die ik aanbied, wil ik je uitnodigen gewoon te voelen. Er is ruimte om alles gewoon te laten zijn. Zonder oordeel of kritiek. Misschien lossen zich spanningen en blokkades op, zodat je energie weer vrij kan stromen. Of misschien (her)ontdek je delen van je eigen sensualiteit die lang verstopt leken. 

Mijn opleiding heb ik genoten bij Ulrike Liehm van het Yindo Instituut, die me onderwees in principes van Yin & Yang, oude Indiase tradities, klassieke massage, reflexologie& Hawaiiaanse massage. Daarna heb ik jarenlange ervaring opgedaan in het inspirerende Kashima, in Berlijn.

Ik zal je met toewijding Berühren, zoals men in het Duits zo mooi zegt. De massage zal je energie geven of juist ontspannen; maar in ieder geval dichter brengen bij jezelf.

Tantra massage

Elke massage start met een kennismakingsgesprek, waar ruimte is om eventuele gevoeligheden of voorkeuren kenbaar te maken. We kunnen onder het genot van een kopje thee alles bespreken wat voor jou nodig is om je helemaal te kunnen ontspannen. Daarna kun je je omkleden en een sari/lunghi aandoen. In het daarop volgende welkomstritueel weef ik een web van veiligheid, verbinding en aandacht. 

De massage, die ik op de mat geef, is een ervaring waarbij je hele lichaam wordt aangeraakt, gestreeld en gemasseerd; tevens draagt het alle energieën in zich: zowel zacht en teder (Yin) als dynamisch en krachtig (Yang). 

Energetisch spelen we samen dit sensuele spel, maar in de massage ben ik de gever, jij de ontvanger. Naast dat de massage al je zintuigen aanspreekt, is het namelijk een oefening in vertrouwen en overgave. 

Afhankelijk van de seksuele energie | levensenergie die gedurende de sessie opgewekt wordt, kan een yoni/lingam massage een passend onderdeel zijn van het ritueel. Hierbij is het echter van belang enige vorm van doelmatigheid (zoals een orgasme) los te laten; laat alles - gevoelens, emoties, gedachten - welkom zijn.

Tantra biedt je de mogelijkheid je seksuele levensenergie, de harmonie van Yin & Yang vrij te integreren in je leven. En in mijn holistische massage is je hele lichaam waardig tot aanbidding. 

Praktisch

  • De tantramassage die ik geef is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Een sessie duurt minimaal 2 uur. Dit is inclusief het kennismakingsgesprek en welkomstritueel.
  • De massage vindt plaats op de massagemat.
  • Het tarief voor 2 uur is €200
    Per 15 minuten langer + €20
      + Prostaatmassage + €20
  • Een sessie is mogelijk op maandagen tussen 16.00 en 21.00 uur en in overleg in het weekend.

Een afspraak maken kan via onderstaand formulier:

Afspraak maken

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op via dit formulier:

The body is the womb of the soul. A begging bowl for spirit.

- Gabrielle Roth -