TANTRA VOOR VROUWEN

Mijn collega David...

Mijn specialiteit (Luna) is het geven van tantramassages aan mannen, maar mijn collega David, met wie ik de praktijkruimte deel, is gespecialiseerd in het geven van tantramassages aan vrouwen. Dat is toch een vak apart. 

Ben je een vrouw en wil je een tantramassage ondergaan? Dan wil ik je graag doorverwijzen naar David. We hanteren dezelfde stijl van masseren: intuïtief en vanuit het hart. 

Hieronder stel ik hem aan je voor en kun je in het kort lezen wat hij te bieden heeft. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op zijn website Touch of Love

Onderaan deze pagina tref je een contactformulier aan om direct contact met hem op te nemen. 

TOUCH OF LOVE

Zoek je iets anders op het gebied van seksualiteit? Zoek je meer dan uiterlijk vertoon en snelle bevrediging? Iets intens, warms en liefdevols? Dan is een tantramassage van Touch of Love mogelijk iets voor jou.

Tantra is een liefdevolle beleving van seksualiteit, in de brede zin des woords. Het is een blik, een liefkozing, een streling. Door de eerlijke intentie van het contact kan het hart zich openen en komt een liefdevolle energie vrij. Tantra is een spannende reis langs verlangens en dromen, eindigend bij de ziel, bij jouw eigen wijsheid, kracht en liefde.

Wie is David?

Mijn naam is David. Ik ben een warm en aangenaam mens, een man die zijn energie graag met anderen deelt. Ik ben een hoger opgeleide man die jarenlang werkzaam is geweest in de communicatie. Thans heb ik een eigen coachingspraktijk en help ik mensen om in hun kracht te gaan staan. Ik masseer ruim 15 jaar en ben gespecialiseerd in o.a. Reiki, ontspanningsmassage, polariteitsmassage en tantra massage. Inmiddels ben ik eind 40, maar zie er door mijn gezonde levensstijl jonger uit. Mijn enthousiasme en vitaliteit breng ik met masseren over op mijn klanten.

Ik ben geen kinky man die zichzelf moet bewijzen, ook geen zweverig type die boven alles en iedereen wil uitstijgen. Ik ben een gewone man die de reis in zichzelf heeft gemaakt en zijn bevindingen wil delen met anderen. Masseren is slechts een deel van mijn leven. Ik ben ook levenscoach. Mensen die worstelen met het leven help ik met verzachting en inzichten. Daarnaast schrijf ik artikelen over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei. 

En waarom tantra? Ik heb ontdekt dat fysieke aanraking de diepste ontspanning geeft, dat liefdevolle aandacht het hart helemaal opent, dat seksuele energie pure levenskracht is en dat een warm samenzijn de meeste voldoening geeft.

Tantra massage

De tantramassage die ik geef is gericht op het ontspannen van lichaam en geest, op het openen van het hart, het laten stromen van de liefde en op het vrijmaken van seksuele energie. Liefdevolle aanraking als heling en seksualiteit als bron van levensenergie. 

Vanuit het hart
Ik geef geen sessie uit het boekje maar uit het hart. Het is niet een aangeleerd kunstje vol moeilijke technieken, maar intuïtief en een uiting van diepe liefde. Iedereen die in liefde durft af te dalen in zichzelf zal de schat vinden, de schat van vreugde en genot, van vergeving en dankbaarheid, de schat van leven met hart en ziel.

Liefdevolle aanraking
Het hele lichaam komt aan bod tijdens de sessie. Elk stukje van jouw lichaam wordt liefdevol aangeraakt. Zodra ik voel dat je kunt rusten in vertrouwen, verschuift de aandacht naar jouw erogene zones. De energie die daar wordt opgewekt, verspreid ik door jouw hele lijf. Hierdoor raak je langzaam in een staat van extase en diepe gelukzaligheid, een staat die je na de sessie ook zelf kunt oproepen. Want wie de sleutel éénmaal in handen heeft, kan de poort op elk gewenst tijdstip zelf openen...

  • Je kunt kiezen voor een sessie van 1,5 uur of 2 uur (of langer). Dit is inclusief een kort kennismakingsgesprek vooraf. De massage vindt plaats op de massagetafel of massagemat; waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dit kun je vooraf aangeven of ter plekke beslissen.

Ontspanningsmassage

Vind je een tantrasessie te ver gaan de eerste keer en wil je liever beginnen met een ontspanningsmassage, dat kan ook. Deze vindt plaats op de massagetafel.

Een ontspanningsmassage duurt 1,5 uur.

Vierhanden massage

Het is ook mogelijk om jou een vierhanden tantra massage te geven. Dit kan ik doen samen met jouw partner of samen met Luna. Het kan een gewone sessie zijn, waarbij het genieten voorop staat. Het kan ook een soort leersessie zijn, waarbij ik tekst en uitleg geef.

NEEM CONTACT OP

Wil je een afspraak maken met mij, David, neem dan contact met me op via onderstaand formulier. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Dit is voor mij het handigst, omdat ik telefonisch niet altijd bereikbaar ben en ik tijdens een sessie mijn telefoon uitzet.