Unieke eendaagse Intensive

DE ZELFBEWUSTE MAN

Seksuele energie als sleutel tot geluk, voldoening en succes 

Seksuele energie is een van de krachtigste energieën die we tot onze beschikking hebben. Door deze energie bewust te verbinden met de liefde van je hart, zul je dichter bij je gevoel komen / je ware zelf komen.

En als ook nog jouw mannelijke energie in balans komt met je vrouwelijke energie (je warme, zachte en ontvankelijke kant), wordt een nieuwe JIJ geboren. Deze nieuwe JIJ zal gelukkiger zijn en meer vreugde en voldoening hebben, zowel in werk als in privéleven.  

In een exclusieve eendaagse intensive help ik je een grote stap te zetten in transformatie naar de nieuwe JIJ. We gaan samen de diepte in om jouw heilige seksualiteit te laten ontwaken om deze op een nieuwe en liefdevolle manier in te zetten in je dagelijkse leven. 

Seksuele energie is levensenergie. Stroomt je seksuele energie, dan stroomt je leven.

Wat kun je verwachten?

De intensive is een unieke ontmoeting op maat. Het is een intensief programma, met o.a. energiewerk en seksueel lichaamswerk. Het is geen standaard programma, maar wordt vastgesteld afhankelijk van jou en wat er speelt in jouw leven. Bovenal is het een dag van genieten, ervaren en samenzijn. 

Deze dag is ook zeer geschikt voor mannen die hun seksualiteit (nieuw) leven in willen blazen. De liefdevolle seksuele energie gaat weer volop stromen, waardoor je leven een enorme impuls kan krijgen.

In het kort

   

  • Deze exclusieve intensive is een hele dag van 10.00 - 17.00 uur, inclusief lunch. 
  • De dag kent geen standaard agenda, maar het is een selectie van mijn aanbod die op jou worden afgestemd.
  • Het voelbare resultaat van deze dag is vooral meer energie, inspiratie, (levens)lust en een groter libido.

Geïnteresseerd?

▼ 

De nieuwe JIJ - de ZELFBEWUSTE man

De zelfbewuste man is in balans. Naast zijn mannelijke energie heeft hij ook zijn warme en zachte kant ontdekt en geïntegreerd in zichzelf en in zijn leven. Hij is doelbewust en vol vertrouwen, maar ook gevoelig en zorgzaam. Hij leeft in totale overgave vanuit zijn ware kern en leeft het leven, zowel in zijn werk als in zijn seksualiteit, als een vrij en onbevangen man. 

De zelfbewuste man leeft en werkt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen in zijn omgeving. Hij heeft zijn vrouwelijke kant aanvaard en is daardoor gevoelig, dienstbaar en spiritueel en met zijn hart betrokken bij het ontdekken en leven van zijn diepste waarheid. 

De zelfbewuste man is geïnteresseerd in het vrouwelijke en houdt ervan de vrouw in vervoering te brengen met al zijn liefde, zorg en toewijding. De zelfbewuste man wil niets liever dan meer liefde in zijn leven brengen.

Als je vrouwelijke en mannelijke energie in balans is, voel je je prettig en op je gemak in je omgeving, voel je anderen en je omgeving gemakkelijk aan en is je handelen hierop afgestemd. Dan ben je in staat de waarde uit jezelf te halen, je kunt je gemakkelijk verbinden met anderen zonder jezelf daarin te verliezen, je voelt aan wat goed en niet goed is en je kunt zodoende goede keuzes maken.

Ik ben Sacred Intimate Coach en Practitioner en help mannen (o.a. managers, leidinggevenden en CEO's) die hun stijl van werken en leidinggeven wensen te veranderen van hoofd naar hart, van denken naar voelen en van kunstmatige technieken naar authenticiteit. 

Al ruim 20 jaar ben ik bezig met bewustwording en persoonlijke groei en help ik mensen in verbinding te komen met hun ware zelf, hun authenticiteit. Daarin schuilt hun ware kracht en wijsheid. Wie verbonden is met zijn kern hoeft geen toneel te spelen, maar kan zich op een eerlijke en authentieke wijze presenteren aan de buitenwereld.

Door ons intensief samenzijn zal je hart (verder) geopend worden. Hierdoor zul je meer compassie en liefde voelen voor jezelf en voor anderen. 

Voor welke weg kies jij?