Intensive

DE SEKSUELE MAN

Voor een rijker en bevredigender (seks)leven

Dit is een liefdesavontuur voor mannen (40+) die weer in contact willen komen met hun gevoel en wie ze werkelijk zijn. Een sessie voor mannen die hun seksualiteit willen transformeren van lust naar liefde om daarmee in eerlijk, liefdevol en intiem contact te kunnen zijn met een vrouw.

Als je de reis van lust naar liefde hebt afgelegd en je vanuit een open hart kunt geven en ontvangen, zonder doel of ego, heb je als man een nieuw stadium in je seksualiteit (en spirituele ontwikkeling) bereikt. Hierdoor zal je (seks)leven rijker en bevredigender worden.

Ik leer je geen trucje, maar laat je ervaren wat het is om meer vanuit je hart en gevoel te leven.

Een goed seksleven hangt af van wie je bent. Als je als persoon verandert in een zelfbewust, liefdevol en geheeld mens, verandert je (seks)leven automatisch ten goede.

Wat kun je verwachten?

Gesprek / Counseling
De sessie begint met een inspirerend gesprek over het leven en over jou. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele levensvraagstukken komen aan bod. We gaan o.a. in op begrippen als bezieling, zingeving, visie, gevoel, authenticiteit, emotie en charisma.

Al met al is dit een zinvolle gedachtewisseling waarbij ik je een spiegel voorhoud, waardoor je tot nieuwe inzichten over jezelf zult komen. Je leert om op een andere manier naar het leven te kijken en een nieuwe mindset te verkrijgen.

Wat er in het gesprek besproken wordt leggen we niet van te voren vast, maar laten we afhangen van het moment. Er is (bewust) geen vooropgezet plan (!). Een uitdaging dus om je over te geven aan dat wat in het gesprek naar voren komt. Heb er vertrouwen in dat precies datgene wordt besproken wat voor jou op dat moment het belangrijkste is.

In het gesprek werk ik niet met een bepaalde methodiek, maar ik heb mijn eigen vorm van coaching en begeleiding ontwikkeld. Het is een mix van alles wat ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd in opleiding en ervaring. Hierbij ga ik voornamelijk af op mijn eigen intuïtie en innerlijke wijsheid om dat wat zich op onbewust niveau speelt bij jou naar boven te halen en eventueel te transformeren. 

Je kunt het zien als het laag voor laag afpellen van een ui. In de kern van de ui bevindt zich je ware zelf / je authenticiteit. 

Tantramassage 
Na het gesprek gaan we over tot tantramassage. Gedurende de massage stroomt krachtige, helende energie uit mijn handen je lichaam in. De helende energie voedt het lichaam en neemt blokkades weg. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook geestelijke of emotionele blokkades. Dit gebeurt door het lichaam op een liefdevolle manier aan te raken. De bewegingen zijn vloeiend en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage.

Je zult gevuld worden met liefdevolle energie en de zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een heerlijk ontspannen gevoel. Je hart wordt geraakt en zal zich (verder) openen.

Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.

Ik neem je mee op reis naar je ware zelf en je gevoel. Dit is de basis om in eerlijk, liefdevol en intiem contact te zijn met een vrouw.

Een open hart

Je zult merken dat na de sessie je hart openstaat. Met een open hart word je een liefdevoller mens, een mens met meer compassie. Het contact met mensen (zowel privé als in de werkkring) wordt hierdoor betekenisvoller en liefdevoller. Vrouwen zullen het fijn vinden om in jouw aanwezigheid te zijn. Ze zullen zich op hun gemak voelen bij jou, waardoor alles veel makkelijker zal verlopen.

In het kort...

Deze sessie duurt 4 uur (inclusief hapje & drankje). De inhoud van de sessie is een combinatie van intimiteitscoaching en (seksueel) lichaamswerk. Ik hanteer een holistische aanpak, waarbij alle aspecten (lichamelijk, emotioneel, energetisch en spiritueel) van jou als persoon aan bod komen.

In deze sessie krijg je van mij een flinke zet in de goede richting, maar daarmee ben je er nog niet. Blijven werken aan jezelf is essentieel. Je kunt altijd besluiten na een tijd nog een tweede sessie te boeken om verder de diepte in te gaan. 


De SEKSUELE man

De Seksuele man is in balans. Naast zijn mannelijke energie heeft hij ook zijn warme en zachte kant ontdekt en geïntegreerd in zichzelf en in zijn leven. Hij is doelbewust en vol vertrouwen, maar ook gevoelig en zorgzaam. Hij leeft in totale overgave vanuit zijn ware kern en leeft het leven, zowel in zijn werk als in zijn seksualiteit, als een vrij en onbevangen man. 

De Seksuele man leeft en werkt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen in zijn omgeving. Hij heeft zijn vrouwelijke kant aanvaard en is daardoor gevoelig, dienstbaar en spiritueel en met zijn hart betrokken bij het ontdekken en leven van zijn diepste waarheid. 

De Seksuele man is geïnteresseerd in het vrouwelijke en houdt ervan de vrouw in vervoering te brengen met al zijn liefde, zorg en toewijding. De Seksuele man wil niets liever dan meer liefde in zijn leven brengen.

Ik ben Sacred Intimate Coach en Practitioner en help mannen (o.a. managers, leidinggevenden en CEO's) die hun stijl van werken en leidinggeven wensen te veranderen van hoofd naar hart, van denken naar voelen en van kunstmatige technieken naar authenticiteit. 

Al ruim 20 jaar ben ik bezig met bewustwording en persoonlijke groei en help ik mensen in verbinding te komen met hun ware zelf, hun authenticiteit. Daarin schuilt hun ware kracht en wijsheid. Wie verbonden is met zijn kern hoeft geen toneel te spelen, maar kan zich op een eerlijke en authentieke wijze presenteren aan de buitenwereld.

Door ons intensief samenzijn zal je hart (verder) geopend worden. Hierdoor zul je meer compassie en liefde voelen voor jezelf en voor anderen. 

Man is born as a seed; he can become a flower. It all depends on you, what you do with yourself; it all depends on you whether you grow or you don´t. It is your choice - and each moment the choice has to be faced; each moment you are on the crossroads.
~ Osho ~

Voor welke weg kies jij?