DE NIEUWE MAN

Liefdevolle seksualiteit als sleutel tot geluk, voldoening en succes

Seksuele energie is een van de krachtigste energieën die we tot onze beschikking hebben. Door deze energie bewust te verbinden met de liefde van je hart, zul je dichter bij je gevoel (je ware zelf) komen. 

Als jouw mannelijke energie in balans komt met je vrouwelijke energie, wordt een nieuwe JIJ geboren. Deze nieuwe JIJ zal gelukkiger zijn en meer vreugde en voldoening hebben, zowel in werk als in privéleven.  

De nieuwe JIJ - de nieuwe man

De nieuwe man is in balans. Naast zijn mannelijke energie heeft hij ook zijn warme en zachte kant ontdekt en geïntegreerd in zichzelf en in zijn leven. Hij is doelbewust en vol vertrouwen, maar ook gevoelig en zorgzaam. Hij leeft in totale overgave vanuit zijn ware kern en leeft het leven, zowel in zijn werk als in zijn seksualiteit, als een vrij en spontaan man. 

De nieuwe man leeft en werkt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen in zijn omgeving. Hij heeft zijn vrouwelijke kant aanvaard en is daardoor gevoelig, dienstbaar en spiritueel en met zijn hart betrokken bij het ontdekken en leven van zijn diepste waarheid. 

De nieuwe man is sterk geboeid door het vrouwelijke en houdt ervan de vrouw in vervoering te brengen met al zijn liefde, zorg en toewijding. De nieuwe man wil niets liever dan meer liefde in zijn leven brengen.

In een meerdaagse intensive help ik je jouw ware mannelijke kracht te ontdekken, opdat je kunt transformeren in de nieuwe JIJ - de nieuwe man. Liefdevolle seksualiteit is hierin de sleutel...

Liefdevolle seksualiteit

De intensive is een unieke ontmoeting waarin we o.a. praten, wandelen, mediteren en masseren. We beoefenen tantra en zijn mindful in het hier en nu. We gaan samen de diepte in om jouw heilige seksualiteit te laten ontwaken om deze op een nieuwe en liefdevolle manier in te zetten in je dagelijkse leven. 

We gaan in op begrippen als: je levensdoel, je authenticiteit (je ware zelf), bezieling, zingeving, gevoel, emotie en charisma. Maar ook zaken als hoe om te gaan met vrouwen en wat vrouwen willen, komen aan de orde.  

Ik houd je regelmatig een spiegel voor, waardoor je tot nieuwe inzichten over jezelf zult komen. Je leert om op een andere manier naar het leven te kijken en een nieuwe mindset te verkrijgen.   

Door ons intensief samenzijn kan ik je ook helpen je hart (verder) te openen. Hierdoor zul je meer compassie en liefde gaan voelen voor jezelf en anderen. Je zult dichter bij je gevoel (= je ware zelf) komen en bewuster in het leven gaan staan.

In het kort

  • Deze exclusieve intensive is in het weekend. Zaterdag van 10.00 - 17.00 en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Je kunt ook kiezen voor twee afzonderlijke dagen, in te plannen door de week. 
  • Het is ook mogelijk de intensive te doen in vier losse dagdelen, in te plannen door de week.

Na de intensive zul je als vanzelf een liefdevoller, aangenamer en inspirerender mens zijn. Mensen in je omgeving zullen dit voelen. Ze zullen het fijn vinden in jouw gezelschap te vertoeven, waardoor alles makkelijker zal lopen. Je krijgt veel meer gedaan, zodat je beter in staat bent je doelen te bereiken, zowel privé als op de werkvloer, zo simpel is het... 

Ik ben Sacred Intimate Coach en Practitioner en help mannen (o.a. managers, leidinggevenden en CEO's) die hun stijl van werken en leidinggeven wensen te veranderen van hoofd naar hart, van denken naar voelen en van kunstmatige technieken naar authenticiteit. 

Al ruim 20 jaar ben ik bezig met bewustwording en persoonlijke groei en help ik mensen in verbinding te komen met hun ware zelf, hun authenticiteit. Daarin schuilt hun ware kracht en wijsheid. Wie verbonden is met zijn kern hoeft geen toneel te spelen, maar kan zich op een eerlijke en authentieke wijze presenteren aan de buitenwereld.

De transformatie in de nieuwe JIJ - de nieuwe man - is niet meer vrijblijvend, maar een noodzakelijkheid om te 'overleven' in deze tijd van grote veranderingen. 

▼