COMING UP IN 2019

Een nieuw jaar met nieuwe ideeën! 

Een nieuwe website!

Na ruim 5 jaar werd het de hoogste tijd om mijn oude website in een moderner jasje te gieten. En zie hier... mijn nieuwe website! Dezelfde content, maar hedendaagser en beter passend bij deze tijd. Voorlopig houd ik de oude website nog wel in de lucht. Ik weet namelijk niet hoe het zit met Google en of de nieuwe website wel gevonden wordt. Je kunt de komende tijd dus nog even een kijkje nemen op de oude website: www.tantra-2balance.nl

De nieuwe man

Niet alleen een nieuwe website, ook een nieuwe sessie is geboren: Een Exclusieve meerdaagse Intensive met als thema: Liefdevolle seksualiteit als sleutel tot geluk, voldoening en succes. De aanleiding voor deze bijzondere sessie is vorig jaar ontstaan door de vraag van een klant of ik bereid was een volledig weekend te plannen om samen de diepte in te gaan. Het waren twee mooie dagen; een prachtige reden om deze sessie bij mijn aanbod te voegen.

Academie

Verder wil ik graag een Academie opzetten, voor de man / vrouw die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, met diverse cursussen op het gebied van o.a. Tantra, Bewustwording en Mindfulness. Alle kennis en ervaring heb ik immers in huis. Al ruim 20 jaar ben ik bezig met bewustwording en zingeving en help ik mensen in verbinding te komen met hun ware zelf. Het moet alleen nog een nieuwe vorm krijgen.

Met de Academie wil ik ook vrouwen opleiden om, net als ik, liefdevolle tantramassages te gaan geven. Dit idee moet nog dieper indalen om concreet te kunnen worden, maar het zaadje is geplant.

Mijn grote droom

En als laatste... Mijn grote droom... Een nieuwe en grotere praktijkruimte: Een sfeervol gebouw met meerdere kamers (en badkamers) om met een aantal vrouwen sessies te kunnen geven. En een grote centrale ruimte voor het geven van cursussen en workshops. 
Donaties zijn welkom om mijn droom werkelijkheid te laten worden 😊.

Genoeg werk aan de winkel. Maar wel in balans met de tantrasessies. Die blijf ik uiteraard geven met al mijn aandacht, liefde en toewijding.

Wordt vervolgd...