COMING UP IN 2019

Een nieuw jaar met nieuwe ideeën! 

Een nieuwe website!

Na ruim 5 jaar werd het de hoogste tijd om mijn oude website in een moderner jasje te gieten. En zie hier... mijn nieuwe website! Dezelfde content, maar hedendaagser en beter passend bij deze tijd. Voorlopig houd ik de oude website nog wel in de lucht. Ik weet namelijk niet hoe het zit met Google en of de nieuwe website wel gevonden wordt. Je kunt de komende tijd dus nog even een kijkje nemen op de oude website: www.tantra-2balance.nl

De nieuwe man

Niet alleen een nieuwe website, ook een nieuwe sessie is geboren: Een Exclusieve meerdaagse Intensive met als thema: Liefdevolle seksualiteit als sleutel tot geluk, voldoening en succes. De aanleiding voor deze bijzondere sessie is vorig jaar ontstaan door de vraag van een klant of ik bereid was een volledig weekend te plannen om samen de diepte in te gaan. Het waren twee mooie dagen; een prachtige reden om deze sessie bij mijn aanbod te voegen.

Academie

Verder wil ik graag een Academie opzetten, voor de man / vrouw die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, met diverse cursussen op het gebied van o.a. Tantra, Bewustwording en Mindfulness. Alle kennis en ervaring heb ik immers in huis. Al ruim 20 jaar ben ik bezig met bewustwording en zingeving en help ik mensen in verbinding te komen met hun ware zelf. Het moet alleen nog een nieuwe vorm krijgen.

Met de Academie wil ik ook vrouwen opleiden om, net als ik, liefdevolle tantramassages te gaan geven. Dit idee moet nog dieper indalen om concreet te kunnen worden, maar het zaadje is geplant.

Mijn grote droom

En als laatste... Mijn grote droom... Een nieuwe en grotere praktijkruimte: Een sfeervol gebouw met meerdere kamers (en badkamers) om met een aantal vrouwen sessies te kunnen geven. En een grote centrale ruimte voor het geven van cursussen en workshops. 
Donaties zijn welkom om mijn droom werkelijkheid te laten worden 😊.

Genoeg werk aan de winkel. Maar wel in balans met de tantrasessies. Die blijf ik uiteraard geven met al mijn aandacht, liefde en toewijding.

Wordt vervolgd...

Wie jij bent en wat je uitstraalt trek je aan
Wat is jouw definitie van Tantra? Voor mij is het meer dan het aanleren van (seks)vaardigheden en het verzamelen van kennis. Het begint en eindigt ook niet in de slaapkamer. Het reikt veel verder dan een bevredigend seksleven. Het is werken aan jezelf, op elk vlak, op elk niveau, op elk moment van de dag. Met als uiteindelijke doel een fijne en magische uitstraling te krijgen. Want is je uitstraling positief en liefdevol, dan zal het leven zich ten goede keren. 

Tantra is dus geen doel op zich, maar een middel om die magische uitstraling te bereiken. Niet zomaar een middel, maar een supermiddel. Het is een snelweg naar het licht en de liefde in jezelf, naar je geluksgevoel dat tot ver in de omtrek voelbaar is voor anderen.

Dit geluksgevoel komt je niet aanwaaien. Daar moet je wel wat voor doen. 

In deze online cursus help ik je een liefdevoller, bewuster, gezonder en gelukkiger mens te worden. Daarnaast bied ik je tools om, met behulp van seksuele energie en de kracht van je hart, de aantrekkingskracht te versterken.

Het is een zeer krachtige en effectieve methode die jou kan helpen geluk en overvloed aan te trekken en datgene te bereiken waar jouw hart naar uitgaat.

Staat jouw manier van leven niet garant voor een gelukkig en overvloedig leven? Blijft een diep geluksgevoel uit, ondanks al jouw inspanningen? Blijft het succes in jouw leven uit, in de zin van een inspirerende baan waar je energie van krijgt, of een bevredigende relatie waar je gelukkig van wordt? Dan is het tijd om het roer in je leven om te gooien! 

Waar zit ons geluksgevoel verstopt, het gevoel van diepe bevrediging en tevredenheid? Niet in de buitenwereld. Nog harder werken voor een bedrijf of jezelf nog meer weggeven in een relatie helpt niet. Wil je echt gelukkig worden, dan zal je met jezelf aan de slag moeten, de focus op jezelf en je eigen leven richten. Het echte geluksgevoel zit namelijk ín jezelf. En alleen jij kan die knop vanbinnen omzetten en jezelf gelukkig maken! En dit geluk straal je uit, met alle positieve gevolgen van dien.

Dit betekent een andere manier in het leven staan, op een manier die ons niet is aangeleerd en waaraan we dus niet gewend zijn. Op een bewuste manier aan jezelf werken, de blokkades tussen jou en jouw geluksgevoel opsporen en opruimen. Dit hoeft niet eng, vervelend of saai te zijn. Het kan ook leuk, spannend en zelfs opwindend zijn. Dit is de kracht van Tantra. Welkom in de wereld van Tantra...