CHAKRA HEALING

Cursus in 7 avonden

Voor meer harmonie in jezelf en in je leven, dienen alle chakra's in balans te zijn, waardoor je een evenwichtiger mens wordt. Ook je seksuele beleving zal hierdoor automatisch positief beïnvloed worden.

De Chakra Healing cursus bestaat uit 7 avonden, waarin we elke avond een chakra behandelen, activeren en balanceren via het Chakra Healing systeem. 

Als de chakra's in balans zijn, dan gaat het goed met je, dan floreer je. Alleen al aandacht geven aan je chakra's, leren voelen wat er te voelen valt, is heilzaam en helend. Wat je zult merken, is dat dit ook in je gevoelsleven en je gedachten rust en inspiratie geeft. Want de chakra's zijn nauw verbonden met onze ziel en ze vertegenwoordigen elk een kwaliteit die je kunt inzetten om dieper, aandachtiger en gelukkiger te leven. 

Chakra Healing systeem

Het Chakra Healing systeem bestaat uit zeven afstemmingen (inwijdingen), één voor elk chakra. Het is een krachtige manier om geconcentreerde helende energie naar een specifiek chakra te sturen. Iedere afstemming ruimt negatieve energie in het chakra op, brengt het weer opnieuw in lijn en opent het chakra.

Het Chakra Healing systeem helpt de chakra's te reinigen en te genezen van oude issues en negatieve energieën die daar worden vastgehouden. Dit energiesysteem is een zeer krachtige manier om snel veranderingen teweeg te brengen.

Testen

Aan het begin van de avond testen we de chakra die we gaan behandelen met een biotensor. Aan het eind van de avond, na de inwijding, weer. Zo kun je op een leuke en concrete manier het resultaat zien.

"Door het Chakra Healing systeem is er meer evenwicht in mijn leven gekomen. Het 'moeten' van dingen (wat vaak tussen mijn oren zat) is verdwenen. Dit geeft mij zoveel rust, waardoor ik nu meer vanuit mijn Zijn (en ziel) de dingen kan laten ontwikkelen, zonder dat mijn eigen 'ikje' en willetje ertussen zit. Ik laat het leven komen zoals het komt. En dat is zó fijn! Mijn ervaring wil ik graag met je delen en mijn kennis aan je overdragen".

 ~ Luna ~

Praktisch

  • De Chakra Healing cursus bestaat uit 7 avonden van 19.30 - 22.00 uur
  • Op de 1e avond bespreken we de planning voor de volgende 6 avonden. Er zit minimaal 2 weken tussen elke avond. Dit i.v.m. de tijd die je nodig hebt om de nieuwe en geactiveerde energie te integreren in je systeem.
  • Vanaf 19.15 ben je welkom voor koffie en thee.
  • De kosten zijn €240. Vooraf over te maken op mijn bankrekening of contant mee te nemen op de 1e avond.
  • Betalen in 2 termijnen is mogelijk (2 x €125), te voldoen op de eerste avond en na 4 weken.
  • Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen en warme sokken of sloffen mee te nemen.
  • Een notitieboekje en pen is handig.

De 7 Chakra's

1 wortelchakra - overleven, levenswil, voortplanting, eerste levensbehoefte, contact met de aarde, fundamenteel menszijn; bijnieren, genitaliën, blaas en ruggengraat.

2 buikchakra - centrum van seksualiteit, opslagplaats van eerste indrukken en oude emoties, vitaliteit, begeerte; voorplantingsorganen en urogenitale stelsel, nieren, geslachtsklieren en benen 

3 plexus solaris/zonnevlecht (maag) - centrum waar alle energie die door het lichaam stroomt wordt verwerkt, zetel van macht, eigenheid en kracht, maar ook angst en dominantie; maag, lever, galblaas, alvleesklier

4 hartchakra - centrum van emoties en liefde voor zelf en anderen, vertrouwen, vrede, vergeving en mededogen; het fysieke hart en de thymus 

5 keelchakra - communicatie, uiting van wat in je leeft, creativiteit, schepping en zelfexpressie, verantwoordelijksheidgevoel; keel, schildklier, bovenste deel van longen en armen, spijsverteringskanaal

6 voorhoofdchakra - helder inzicht, hoger weten, telepathie, waarheid en inspiratie; onderste deel van de hersenen, linkeroog, neus, wervelkolom en oren

7 kruinchakra - bewustzijn van eenheid, verbinding tussen mens en kosmos, spiritualiteit; bovenste deel van de hersenen, rechteroog en epifyse