One-way sessie - man 40+

BONDAGE TANTRA

Voor volledige overgave

Deze sessie is gebaseerd op Shibari (Japanse bondage techniek), maar dan eenvoudiger. Alles gebeurt op een liefdevolle wijze, met respect en rekening houdend met jouw grenzen. Er is GEEN sprake van dominantie of het toebrengen van pijn.

De speelse en meditatieve bondage is een ultieme beleving in volledige overgave en vertrouwen. Ervaar hoe het is om een tantra massage te ontvangen terwijl je vastgebonden en geblinddoekt bent.

De basis van de sessie is een veilige setting en vertrouwen. Daarom zullen we de sessie altijd starten met een kennismakingsgesprek en een kopje thee. Ik leg je uit wat je kunt verwachten en we oefenen de diepe ademhaling die nodig is om in je rust te komen. Voel je dat je er klaar voor bent, dan starten we de sessie. 

Op een liefdevolle manier en in een rustig tempo word je langzaam maar zeker met je handen en voeten vastgebonden aan de massagetafel. Is de bondage voltooid - en voel je je nog steeds goed en op je gemak - dan ga ik over tot de tantramassage. 

De Bondage Tantra is een bijzondere en meditatieve ervaring waarin je steeds dieper in je rust en stilte zult komen. Een belevenis waarin je je grenzen zult verleggen, zowel emotioneel als fysiek. 

In het kort

► Ik respecteer te allen tijde jouw grenzen en houd je goed in de gaten. Een schaar ligt binnen mijn handbereik. Je hoeft maar een teken te geven en je wordt in enkele ogenblikken bevrijd.  
 ► Er is GEEN sprake van dominantie of het toebrengen van pijn. Het is dus géén BDSM.
► Lees meer over de Tantra Massage die in de bondage sessie plaatsvindt.
► Het tarief voor een Bondage sessie is €450 voor 2,5 uur. 

In de workshop Bondage/Shibari die ik heb gevolgd, heb ik niet alleen de bondagetechniek geleerd, maar ook heb ik gevoeld hoe het is om zélf vastgebonden te worden. Dit was een zeer mooie en intense ervaring waarin ik de diepe stilte in mezelf heb gevonden. Graag wil ik in deze Bondage Tantra sessie jou ook brengen naar dit stiltepunt in jezelf. 

~Luna